HAJI DR. RAJIEE HADI

HAJI DR. RAJIEE HADI
SERIBU WARNA SERIBU MAKNA

7 Januari 2019

SELAMAT TAHUN BAHARU MASEHI 2019

SAYA rasa belum terlewat untuk mengucapkan selamat menyambut tahun baharu masehi 2019 ini. Apapun suasana tahun ini tampak meriah walapun seribu satu macam dugaan yang melanda pada tahun lepas khususnya di penghujung tahun. Di penghujug tahun pelbagai rona dan tona menghimpit dunia ini. Namun demikian dengan berkat segala doa maka kita berjaya juga merangkak dan melonjak ke fasa yang baharu.

Saya juga berdoa agar pada 6.1.2019 yang mana tidak silap genaplah saya melangkah keenam bulan saya dalam rawatan dan perawatan hospital. Di hospital saya telah diberi rawatan fisioterapi dan rawatan-rawatan lain yang relevan. Pada hari akhir pada 31-12-2018 doktor telah menasihatkan saya supaya menjaga pemakann yang berkaitan kolesterol. Saya akur kali ini.

Semoga saya diberi dorongan dan ingatan serta semangat dalam diri. Dalam kalangan masyarakat, ramai yang tidak tahu mengapa saya begitu dan begini. Ada penyakit yang datang secara tiba-tiba. Dan ada yang datang di sebaliknya . Begitu juga rezeki atau sebaliknya semuanya pemberian Allah jua. Usahlah kita mahu menetapnya sekiranya Allah jua Yang Maha Mengetahui!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan